Ni Wi-Fi omrežja? Ni problema. Prva LPWA pametna vtičnica iFive.

Se soočate z dejstvom, da je strošek stalne širokopasovne internetne povezave na vašem vikendu previsok? Nimate brezžičnega WiFi omrežja na oddaljeni lokaciji? Koliko uporabnikov je sploh zmožnih povezati Wi-Fi pametno vtičnico v domače Wi-Fi omrežje?
Povežite vaš vikend ali oddaljeno lokacijo v splet preko LTE mobilnega omrežja s tehnologijo NB-IoT ali Cat-M in ga pametno upravljajte na daljavo s pomočjo prve pametne LPWA vtičnice iFive. Vtičnica že ima integrirano SIM kartico, zato ni potrebna nobena konfiguracija naprave. Enostavno.

Vtičnico se upravlja s pomočjo namenske mobilne aplikacije. Vtičnica se ponaša s 16 A daljinsko krmiljenim odklopnikom, merilnikom porabe električne energije, merilnikom ambiente temperature in detektorjem izpada napajanja oziroma električne energije.
Pametna vtičnica lahko deluje v odklopnem načinu ali termostatskem načinu. V odklopnem načinu je možno krmiliti odklopnik na daljavo na zahtevo, podprti so pa tudi urniki, kjer se odklopnik upravlja glede na nastavljen časovni profil. V termostatskem načinu pa pametna vtičnica avtonomno vklaplja ali izklaplja ogrevalno ali hladilno telo glede na nastavljen profil ogrevanja ali hlajenja.

iFive

PRVA PAMETNA LPWA VTIČNICA.

Povečajte varnost pred vlomom – s pomočjo pametne vtičnice enostavno občasno prežgite razsvetljavo, tako bo videti da ste dejansko na lokaciji, kar bo odvrnilo morebitne nepridiprave od načrtovanja vloma.

Vklopite gretje sanitarne vode na daljavo in ko boste prispeli na vikend, ne bo potrebnega čakanja da vam bojler segreje vodo in se oprhajte po prihodu takoj.

Vklopite gretje ali hlajenje prostora na daljavo in vas bo ob prihodu pričakala prijetna temperatura. Program proti zmrzali pa bo poskrbel za optimalno temperaturo proti zmrzali, znebite se kondenza in plesni.

Odkrijte požeruha – s pomočjo vgrajenega merilnika električne energije odkrijte največjega porabnika električne energije na lokaciji in optimizirajte porabo električne energije.