Astron d.o.o.

Visokotehnološko podjetje z jasno vizijo ustvarjanja inovacij

Podjetje ASTRON je visokotehnološko podjetje z jasno vizijo ustvarjanja inovacij na podlagi razmišljanja izven okvirjev, z veliko agilnosti in sistematične kreativnosti. Podjetje je zavezano k tehnološkim prebojem na področju relativno nove in nadvse obetavne niše IoT – “Internet stvari”. Za zagotavljanje čim večje kakovosti razvoja in raziskav ter ekspertnim spoznavanjem z najsodobnejšimi prihajajočimi tehnologijami podjetje tesno sodeluje s Fakulteto za elektrotehniko, računalništvo in informatiko – FERI, Univerza v Mariboru.

ASTRON je v zadnjem času razvil in lansiral na trg vrsto inovativnih produktov, oblačnih storitev ter rešitev v domenah pametnega merjenja (»Smart Metering«), pametnega mesta (»Smart City«) in pametnega doma (»Smart Home«), z izrazitimi ekspertnimi znanji na področjih LPWA 5G komunikacijskih tehnologij, AI at the Edge porazdeljenih algoritmov ter strežniških platform v oblaku.

ASTRON sodeluje s svojimi strankami kot partnerji, ki jim z veseljem prisluhne in fleksibilno prilagodi rešitve na specifične potrebe in zahteve kupca. Podjetje sodeluje z večjimi ponudniki energije in mobilnimi operaterji doma in v tujini, za sodelovanje pa smo odprti tudi z drugimi partnerji.

ASTRON išče nove sodelavce z namenom krepitve lastnih razvojnih zmogljivosti in širiti interdisciplinarni raziskovalni potencial, razpolaga pa z lastno raziskovalno skupino, vpisano pri ARRS pod evidenčno številko 2760. Podjetje je registrirano v Vzhodni kohezijski regiji.

Astron d.o.o. ima pridobljen certifikat ISO9001

ISO9001 logo

ASTRON v številkah

Preverite naše podatke in se prepričajte o strokovnosti in zanesljivoti, ki jo nudimo.
100
Zadovoljnih uporabnikov
16
Starost podjetja v letih
6
Zaposlenih strokovnjakov
8
Zunanjih strokovnjakov
PARTNERJI O NAS

POVEDALI SO

Z uporabo sistema iOne – Enedrom so podatki o porabi in proizvodnji električne energije končno na voljo v realnem času, kar omogoča razvoj novih naprednih storitev na slovenskem elektrodistribucijskem omrežju in odpravlja omejitve s PLC tehnologijo.
Matjaž Kolar SODO d.o.o.
S partnerskim podjetjem ASTRON razvijamo napreden sistem za notranjo navigacijo v stavbah s pomočjo tehnologije BLE Beacon na Android, iOs in Huawei platformi in se že pripravljamo na TLR 8
Simon Jurič INOVA IT
Novi sistemi naprednega merjenja nam omogočajo razširitev naših produktov v domeni najema nepremičnin.
Matej Leskovar IMAGINE software